Welkom op de website van Debbie & Jordy. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Debbie en Jordy zijn namelijk al 250 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Debbie of Jordy? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

Debbie
13-07-2018
Jordy
Home
Ons verhaal
Cadeautips, kleding etc....
Programma
Locatie
Gastenboek
RSVP
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 5081
pagina's bekeken: 7578
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaalZoals de meeste van jullie wel weten, kennen Debbie en Jordy elkaar al  jaren.
De eerste kennismaking was tijdens de danslessen bij Rottier. In die tijd was er nog geen sprake van de vonk en ze gingen dan ook ieder onze eigen weg.
Jaren later kwamen ze elkaar weer tegen in een periode dat ze beide vrijgezel zijn. Beide hadden ze al relaties achter de rug (de een wat meer dan de ander  wink ) en de tijd van veel stappen was aangebroken.

De vakantieperiode brak aan en zij gingen samen met een bevriend stel op vakantie naar Curaçao. Toen nog niet als stelletje maar als vrienden van Sabine, die daar een half jaar was gaan werken.
Onder deze tropische omstandigheden sloeg dan toch de vonk over.

Terug in Nederland gekomen werd er volop gedatet en en relatie was al snel een feit.

Jordy had op dat moment net een eigen huurhuisje en ondanks dat ze nog niet samenwoonde, waren ze uiteraard vaak hier te vinden. Dit huis was het uiteindelijk toch niet helemaal en na een tijdje zijn ze ingetrokken bij de ouders van Debbie.
Na een jaar hier gewoond te hebben, was het tijd om hun eerste huis te kopen. 

In dit huis werd het gezin gesticht! Eerst kwam de lieve Joy en daarna de stoere Brodie.

Na een aantal jaren werd het tijd voor een iets ruimer huis, maar het belangrijkste was een garage.
Die hebben ze gevonden en daar wonen ze nu alweer 2 jaar met veel plezier!