Welkom op de website van Debbie & Jordy. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Debbie en Jordy zijn namelijk al 250 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Debbie of Jordy? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

Debbie
13-07-2018
Jordy
Home
Ons verhaal
Cadeautips, kleding etc....
Programma
Locatie
Gastenboek
RSVP
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 5078
pagina's bekeken: 7575
www.onzebruiloftsite.nl
Cadeautips, kleding etc....

Cadeautip:

 

Kleding:
van casual tot sjiek (als het maar geen kleren met gaten zijn)
 

Kinderen:
Thuiswonende kinderen zijn uiteraard van harte welkom. Er is genoeg voor hun toe doen, van springkussen tot knutselen en kleuren. En de tablet mag ook altijd mee natuurlijk.

Stukje, voordrachtjes etc.:
Wij willen niet dat er stukjes, voordrachten oid worden gedaan. We willen een leuk feest voor iedereen en deze zijn meestal alleen maar leuk voor een klein gedeelte van het gezelschap.

Social media:
Graag de berichten/foto's op social media bewaren totdat wijzelf iets geplaats hebben. Wij willen uiteraard hier zelf graag met de "eer" strijken, zonder dat er al foto's zijn " uitgelekt".